Tjenester 

Arbeidsglede AS tilbyr flere ulike typer foredrag, coaching, utviklingsarbeid, kurs og prosessarbeid - både for virksomheter og privatpersoner. Les gjerne mer om dette nedenfor, og ikke nøl med å ringe meg på 90 98 76 77 eller send meg en mail på ags@arbeidsglede.com. 

Foredrag

4-Foredrag-3.jpg

Det finnes mange utfordringer både i arbeidsliv og hverdagsliv. Trenger du nøkler for hvordan best mulig utnytte mulighetene i din virksomhet eller i ditt liv? Arbeidsglede tilpasser tema og innhold utifra relevante utfordringer hos den enkelte. Å evne å bli bevisst på egen måte å kommunisere på og å være tilstede på,  er helt avgjørende for å kunne være den bemyndiggjorte personen som både du og andre kan nyte godt av.


Et annet foredrag er : "Arbeidsglede - hva fremmer og hva hemmer?" Foredraget handler mye om bemyndiggjøring av den enkelte arbeidstaker. Hver og en har sitt ansvar for å skape et godt arbeidsmiljø. Det skal som en vet kun ett råttent egg for å ødelegge omeletten... Det er viktig å huske på at det er høyst frivillig å arbeide i en virksomhet. Der er imidlertid ikke like valgfritt om hvordan du skal oppføre deg når du er på jobb!

Ett av foredragene heter:"Helsefremmende arbeidsplasser med fokus på arbeidsglede, helse, kommunikasjon, samspill, tilstedeværelse og verdighet". Det er et foredrag som tar for seg forhold både på jobb og privat, og som erfaringsmessig får frem både latter og kanskje en tåre i øyekroken. Et hvert foredrag tilpasses selvfølgelig den enkelte oppdragsgiver.  


4-Tjenester-Foredrag.jpg
4-Foredrag-veien.jpg

Virksomhet

Det finnes mange utfordringer i arbeidslivet. Trenger du nøkler for hvordan best mulig utnytte mulighetene i din virksomhet? Arbeidsglede AS tilpasser tema og innhold utifra relevante utfordringer hos den enkelte, og tilbyr blant annet foredrag og prosessarbeid innen: 

Helsefremmende arbeidsmiljø
Arbeidsglede og motivasjon
Sykefravær
Konfliktforebyggende kommunikasjon
Konfliktløsning
Stressmestring
Mindfullness
Lederutvikling
Organisasjonsutvikling
Endringsledelse
Bedriftshelsetjeneste
Verdighet i eldreomsorgen, fra ord til handling

Privatperson

Ønsker du å bli en bedre utgave av deg selv i de ulike rollene du innehar, både privat og på jobb? Jeg har lang erfaring med individuell coaching innen temaer som:

Stressmestring
Individuell forebyggende "parsamtale"
Parsamtale
Kommunikasjon
Konflikthåndtering
Mental trening og motivasjon
Personlig utvikling
Relasjoner
Samlivsbrudd
Selvtillit og selvfølelse
Sorg
Tilgivelse
Utbrenthet