Virksomhet 

Arbeidsglede tilbyr flere ulike typer foredrag, coaching, utviklingsarbeid, kurs og prosessarbeid. Les gjerne mer om dette nedenfor, og ikke nøl med å ta kontakt! 

4-Foredrag-soloppgang.jpg

Foredrag

Det finnes mange utfordringer både i arbeidsliv og hverdagsliv. Trenger du nøkler for hvordan best mulig utnytte mulighetene i din virksomhet eller i ditt liv? Arbeidsglede tilpasser tema og innhold utifra relevante utfordringer hos den enkelte. 


4-Tjenester-Foredrag.jpg

Prosessarbeid - Gruppe eller virksomhet

Jeg har erfaring fra ulike virksomheter i privat, kommunal og statlig sektor med ulikt prosessarbeid vedrørende organisasjonsutvikling, lederutvikling og psykososiale arbeidsrelaterte utfordringer.
Ta kontakt hvis dette kan være interessant for deg å ta en uforpliktende samtale om. 


Steiner.jpg

Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR)

MBSR er et 8 ukers program i stressreduksjon. Oppmerksomt nærvær er å være bevisst tilstede med en vennlig, ikke-dømmende og aksepterende holdning til det som skjer i øyeblikket. Forskning har vist at denne holdningen har positive følger for personlig velvære og mestringsevne for mennesker i alle aldre, også barn og unge. Systematisk trening i oppmerksomt nærvær kan føre til redusert stress og økt livskvalitet både for mennesker med smerter, kroniske sykdommer, psykiske plager og for folk flest. Det er derfor økende interesse for oppmerksomt nærvær innenfor helsefag, utdanning og arbeidsliv. 

Et betydelig antall studier underbygger effektiviteten til MBSR-programmet. Studier dokumenterer overbevisende at et høyt antall kursdeltagere erfarer ett eller flere av følgende resultater: 

• Færre psykiske og psykosomatiske symptomer
• Økt evne til å effektivt håndtere stressende situasjoner
• Økt evne til å slappe av
• Voksende selvtillit og kapasitet til å godta seg selv
• Økt vitalitet
MBSR kurset er det eldste og største stress reduksjonsprogrammet i verden, som også er akademisk og medisinsk basert. 
 


Vitaminreiser 

Arbeidsglede v / Anne Gerd arrangerer reiser for ulike grupper; alt fra lederutviklingsgrupper til kollegaer som ønsker seg "noe ekstra" hva gjelder input av mental føde, god mat og gode viner for eksempel i vakre Montalcino i Italia. Varighet, pris og innhold for turen skreddersys etter dine behov.

Ønsker du å tilbringe noen dager i Roma før eller etter "vitamininnsprøytningen", så er det lett å få til. 

Ta gjerne kontakt på telefon 90 98 76 77, eller send meg en mail på ags@arbeidsglede.com 

4-Tjenester-vitaminreiser.jpg
Italia2.jpg
Italia-middag.jpg